Reservar taula

Recomanem reservar taula per assegurar la teva entrada a l’esdeveniment i evitar cues, però també pots venir sense reservar. En cas de que trobis totes les taules reservables ocupades, no et preocupis, sempre tenim taules guardades disponibles sense reserva. Si tens més dubtes pots visitar la nostra pàgina de preguntes freqüents.

Condicions de reserva

– La reserva de la taula inclou una consumició per la persona que ha fet la reserva (cervesa de 1L Paulaner, refresc, aigua…).
– Hi ha disponibles reserves de taules de fins a 8 i 10 persones. Si sou menys persones podeu reservar igualment, mínim 2 persones.
– L’entrada a l’esdeveniment sense reserva es gratuïta de Dilluns a Dimecres. De Dijous a Diumenge es paga entrada (cervesa de 1L Paulaner, refresc, aigua…).
IMPORTANT: Totes les reserves seran vàlides fins a les 19:00 de la tarda, passada aquesta hora si no arribeu a fer el check-in es perdrà la reserva i la consumició. Els assistents d’una mateixa taula hauran d’accedir junts al local per tal d’assegurar accedir al recinte. L’organització farà el possible per deixar accedir a persones amb reserva que arriben per separat, però no ho podem garantir per normatives COVID i aforament limitat.
– Un cop validada la reserva, aquesta deixarà de ser vàlida.
– Si tens algun dubte, consulta les FAQ’s. Segueix-nos al nostre Instagram per estar al dia de tot i no perdre’t ni un detall!

Ajuda’ns a fer #CulturaSegura

– Quedeu-vos asseguts a la taula (no hi haurà pista de ball, per normativa sanitària no es podrà ballar).
– Si us aixequeu poseu-vos la mascareta en tot moment (només us la podeu treure quan estigueu asseguts a la taula).
– Si la taula queda sola la podríeu perdre i haureu d’abandonar l’esdeveniment (és obligatori estar assignat a una taula).
– Està prohibit fumar a l’interior del recinte.
– Per normativa sanitària, està prohibit canviar-se de taula.