Preguntes Freqüents


Si tens alguna pregunta de l'esveniment t'ho posem fàcil, aqui podràs trobar tota mena de respostes. En cas que no acabem de resoltre els teus dubtes et convidem a contactar-nos a través del la pàgina de contacte o per email.

Ens sap greu, però no podem fer excepcions, l'esdeveniment és molt gran i ens resulta impossible tenir un control personalitzat de cada reserva. L'única solució que us podem donar és que les persones que arribin més tard, entrin per la cua normal i ho comentin a la taquilla. Si l'aforament ho permet, podria unir-se a la vostra taula sense problema.

Sense problema! L'Oktoberfest Vallès és un esdeveniment per a totes les edats. A més, l'entrada per menors de 14 anys és gratuïta.

Recordem que no es vendrà alcohol a menors de 18 anys.

Per accedir a l'esdeveniment cal fer la compra d'una consumició mínima de 9€. Aquesta es podrà utilitzar per obtenir qualsevol beguda de la barra (no food trucks).

Si desitges seguir consumint tant a la barra com als food trucks hauràs d'obtenir "tokens" (la moneda de l'esdeveniment) en els punts habilitats.

Si! Tot i que recomanem fer la reserva de la teva taula a la web per assegurar-te el teu lloc.

Si el que vols és accedir a l'Oktoberfest abans de les 16:00 no necessites reserva prèvia i pots presentar-te a l'entrada directament.

La música serà l'element principal que ens acompanyarà durant tots els dies de l'esdeveniment. Per aquesta primera edició comptem amb una gran selecció de Djs i conjunts musicals.

D'altra banda, disposem d'una zona plena d'activitats recreatives amb un bou mecànic, futbolins, jocs amb premis entre d'altres!

Durant els caps de setmana al matí tindran lloc els "Family Mornings" amb activitats pensades per tota la família.

Consulta tota la programació d'activitats aquí!

Els "Family Mornings" són activitats durant els caps de setmana per disfrutar amb família pensades pels més petits de la casa. L'horari d'aquests és de 12:00 a 16:00 tant dissabte com diumenge. Durant aquest horari no caldrà reserva ni es cobrarà entrada.

Pots consultar la programació dels "Family Mornings" aqui.

L'oferta gastronòmica d'aquesta primera edició inclou:

 • Plats típics alemanys i bretzels de la mà de Leo Boeck.
 • Creps de tota mena fets al moment per Creperia Bretona.
 • Totes les "foodtrucks" contemplen opcions per celíacs i veganes. Consulta aquí les cartes. Bon profit!

  Podràs reservar la teva taula a partir del dia 1 d'octubre a les 12:00h a través d'aquesta pàgina. Per poder realitzar una reserva s'haurà de fer a través de la pàgina web i aquesta té un cost de 9€ amb consumició inclosa. La resta d'integrants de la taula hauran de realitzar la compra de la consumició mínima a l'entrada. La gestió de la reserva té un cost afegit de 1,05€.

  Oi tant! Hi ha una zona de taules específiques sense reserva tot i que recomanem la reserva per assegurar el lloc i accedir al recinte de forma més ràpida.

  L'hora límit per accedir al recinte amb reserva és a les 19:00h cada dia. Passada aquesta hora, la reserva quedarà anul·lada i s'haurà d'accedir per l'entrada general. No es retornarà l'import de la reserva.

  Actualment la capacitat màxima per taula és de 10 persones.

  Es poden reservar un màxim de 2 taules per persona. Si voleu estar junts, és tan fàcil com seleccionar les taules que voleu en el mapa interactiu en el moment d'efectuar la reserva.

  Posa't en contacte amb nosaltres a contacte@wscrewevents.com indicant el nom i email des de el qual s'ha fet la reserva.

  A l'entrada hi ha una cua específica de reserves. Recordeu que a partir de les 19:00h aquest accés quedarà tancat i només es podrà entrar per la cua general.

  L'Oktoberfest Vallès no disposa de caixers automàtics però s'accepten pagaments amb targeta. De fet, des de l'organització es recomana el pagament amb aquest sistema.

  Queda totalment prohibida l'entrada de menjar i/o beguda de fora l'esdeveniment. Motiu pel qual es realitzarà un control a l'entrada.

  L'esdeveniment no disposa de punt de venda de tabac. Recordem que queda totalment prohibit fumar a les zones interiors i només es podrà fer en els punts indicats.

  Tot i que ens encanten, no es podrà entrar amb animals al recinte.

  Sí! Aquest es troba ubicat en el punt de venda de tokens de la zona exterior (davant zona food trucks).