Activitats

A més de gaudir d’una bona cervesa, l’Oktoberfest també està pensat per disfrutar en família!

Tenim un munt d’activitats i actuacions musicals preparats per a totes les edats

Family Mornings

Family Mornings

Els matins de l’Oktoberfest Vallès són per passar-los en família! Els caps de setmana de 12:00h a 16:00h el recinte comptarà amb una gran varietat d’activitats per gaudir amb família però sobretot pensades pels més petits de la casa. Ah! I l’entrada serà gratuïta!

Música, màgia, contes, jocs tradicionals i moltes sorpreses més és el que us espera en els «Family Mornings» de la primera edició de l’Oktoberfest Vallès. T’hi esperem!

Actividades para niños
Actividades y juegos

Màquines i zona de jocs

L’Oktoberfest original de Munich compta amb una gran zona plena d’activitats de fira. Amb l’objectiu de seguir aquesta tradició, hem reservat un espai del recinte on podreu trobar atraccions de tota mena! Futbolins, un bou mecànic, màquina de boxa i futbol, entre d’altres. Impossible no passar una bona estona amb els teus!

Toro Mecanico
Musica

Música en directe

Que seria un Oktoberfest sense música? Per aquesta primera edició comptem amb una gran selecció de Dj’s i músics per fer-nos gaudir i cantar a pulmó cada dia! Des de la polca tradicional alemanya fins als grans «hits» actuals, la música ens acompanyarà durant tots als dies de l’esdeveniment.

Pots conèixer la programació d’actuacions a través del nostre Instagram.

Musica tradicional alemana